Skip links

Социална отговорност

We are here to answer any question you may have.

Социална отговорност

„НЕ“ на насилието!

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ

В България  има отговорно, социално общество, което иска, предлага и ще търси отговорност! Национален протест на 31 юли 2023 г в  над 40 града в подкрепа на момичето с 400 шева след нападение от „мъж“, подробности вижте ТУК. Нека погледнем проблемите в очите, без грим и да не се крием зад понятия като „лека телесна повреда“. Всички заедно можем да променим ежедневието ни. Интервю с Мария Бонева, oсновател на Code Media Group, гледайте ТУК.

Run2gether

 БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА

За поредна година Code Health TV е медиен партньор на благотворителната инициатива „Run2gether България 2023“, чиято основна цел е да промени нагласите към хората с различни възможности и да даде гласност на проблемите им. Репортаж от 2022 г. може да си припомните ТУК.

Фондация "Искам бебе"

 БЛАГОДАРСТВЕН ЛИСТ

За първа година сумата от всички продадени куверти за Code Fashion Awards 2020, беше разделена по 3 150 лева,  между две благотворителни каузи – „Искам бебе“ на Радина Велчева и каузата на Български лекарски съюз, с подкрепата на Ники Кънчев.

Синдром на Даун

ПОДКРЕПА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ СПОРТИСТИ

Code Health TV подкрепя българските спортисти със Синдром на Даун, които носят медали и показват на света, че в България спортът е достъпен за всеки! Разберете още за успехите на „Слънчевите деца“ – ТУК


Български лекарски съюз

 СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ДАРЕНИЕ

За първа година сумата от всички продадени куверти за Code Fashion Awards 2020, беше разделена по 3 150 лева,  между две благотворителни каузи –  на Български лекарски съюз, с подкрепата на Ники Кънчев, Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи и доброволческите организации е инициативата за финансово подпомагане на децата на починалите от Covid-19 медици под надслов: “За децата на героите в бяло” и Искам бебе“ на Радина Велчева

Фондация "Стоян Камбаров"

ПОЧЕТЕН ПРИЗ

Добрите професионалисти, изграждат успешни партньорства! Съпричастност към каузи и инициативи, които създават по-добро бъдеще.

УМБАЛСМ "Н.И. Пирогов"

БЛАГОДАРСТВЕНА ГРАМОТА

Code Health TV и Бонанза – Бачорски, дариха мобилен апарат за ултразвукова диагностика, който е компактен, преносим и се свързва с мобилно устройство, гарантирайки бърза и обобщена информация за пациента.

ЦДГ №45 "Алиса" р-н "Сердика"

 БЛАГОДАРСТВЕН АДРЕС

Няма нищо по-безценно от детската усмивка и радостта да получиш нова играчка! Когато даряваш с любов, мечтите стават реалност!

Асоциация "Промени живота си сега"

БЛАГОДАРСТВЕН АДРЕС

Когато даряваш надежда на хората в нужда, променяш живота им завинаги! 

Explore
Drag