Skip links

Награди

We are here to answer any question you may have.

Награди

Здравен благодетел - Code Health TV

ГОДИШНИ НАГРАДИ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ – ЗЛАТНО СЪРЦЕ

Единствената здравна телевизия в България, Code Health, получи приз в категория „Здравен благодетел“. През цялата година медията даваше гласност на проблеми свързани със здравето, околната среда и подкрепа на благотворителни инициативи, което я направи единствената медия, за която социалната отговорност и грижа за хората са основна мисия. 

Най-бързо развиваща се медийна група - CODE MEDIA GROUP

BALKAN MEDIA AWARDS 2023

По време на XII-ото издание на Balkan MEDIA Awards 2023 в Българския културен център CODE MEDIA GROUP бе отличена с награда в категорията „Най-бързо развиваща се медийна група“ .Свободното слово в България бе сред основните теми на сцената на събитието. Репортаж от връчването на престижния приз може да гледате ТУК.

Зелена медия - телевизия 2023 - Code Health TV

НАЙ-ЗЕЛЕНИТЕ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ

На 15 май за 13-та поредна година, уникалната класация на b2b Media оцени и отличия най-зелените компании в България. Tази година в конкурса се включиха над 900 компании, които са отчели постигането на “зелени” цели и реализирането на устойчиви корпоративни стратегии.. На конкурса “Най-зелени компании в България”, единствената здравна медия в България, Code Health TV, бе отличена в категория “Зелена медия – ТВ”.  

"Зеленo перо - телевизии" 2023 - Code Health TV

НАЙ-ЗЕЛЕНИТЕ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ

На 15 май за 13-та поредна година, уникалната класация на b2b Media оцени и отличи най-зелените компании в България.Code Health TV, грабна две отличие, “Зелена медия – телевизия”, както и наградата в категория “Зелено перо – телевизии” за репортажа “Зелената сделка – иновации, инвестиции и справедлив преход”.

Зелена медия 2022 - Code Health TV

НАЙ-ЗЕЛЕНИТЕ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ

За 12-та година класацията на b2b Media, оцени и отличи най-зелените компании, опериращи в България. Малки и големи компании, показват, че наистина постигат промени в своите екологични показатели и развиват бизнеса си по отговорен за природата начин.На 12-то издание на конкурса “Най-зелени компании в България”, единствената здравна медия в България, Code Health TV, бе отличена в категория “Зелена медия”.  

Модна медия на годината - Code Fashion TV

 BUSINESS FASHION AWARDS

Business & Fashion Awards 2020 отличиха Code Fashion TV за модна медия на годината. По време на пандемията от ковид-19, българската модна телевизия неспирно работеше в полза на модната индустрия у нас, бе предпочитан и верен партньор на редица модни и лайфстайл събития.

Lifestyle TV 2022 - Code Fashion TV

LIFESTYLE AWARDS

Code Fashion TV получи награда от 5-тото издание на Lifestyle Awards 2022 за Лайфстайл медия на годината.
На церемонията в клуб Мегами, наградата получи лично г-жа Мария Бонева – съсобстеник на българската модна телевизия Code Fashion TV, от основателят на конкурса Цвети Разложка.
Наградата е в резултат на усилената и дългогодишна работа в сферата на модата и лайфстайла, отразяването и организацията на най-мащабните модни събития в България.

Business Art & Fashion Awards- Code Health TV

ЗЕЛЕНИ ПОЛИТИКИ И СОЦИАЛНА АНГАЖИРАНОСТ

За шеста поредна година, на 11 ноември, бяха наградени отличниците в сферите на бизнес, изкуство и мода на Business Art & Fashion Awards.Единствената здравна телевизия в България, Code Health TV получи награда в категория “Посланик на зелени политики и социална ангажираност

Жена на годината 2009г, благотворителност - Мария Бонева

ПОЧЕТЕН ПРИЗ

През 2009-та година, г-жа Мария Бонева печели приз в категория „Благотворителност“ на наградите „Жена на годината“ за своята асоциация „С лице към света“ и работата си в помощ на деца с малформации, тяхното физическо и психическо състояние, както и информационна кампания сред младите за толерантност към „различните“.

First Lady 2022г - Александра Томова

ПОЧЕТЕН ПРИЗ

На пищна церемония за втора година бяха раздадени наградите “Първа Дама” отличията имат за цел да поощрят и насърчат постиженията на дами в различни свери от бизнес, лайфстайл и модния живот. Изпълнителният продуцент на Code Fashion TV Александра Томова бе отличена с приз First Lady 2022 в категория „Медии“, за работата си в българската модна телевизия.

Explore
Drag