Skip links

Събития

We are here to answer any question you may have.

— SOFIA FASHION WEEK

Sofia Fashion Week е най-мащабното

модно събитие в столицата. По време на 10-те издания на Седмицата на модата, ивентът е бил домакин на стотици родни и световни модни дизайнери и брандове.

Sofia Fashion Week представя колекции Haute Couture, Ready-to-wear, спортна, сватбена и мъжка мода през годините. Инфлуенсъри, модели и VIP личности от цял свят са били гости на събитието.

Партньори на Sofia Fashion Week през годините са били брандове като DHL, Maserati, BMW и Mini, DS, Jaguar и Land Rover, MAC, Loreal Professionnel Paris и много други.

—Code Fashion Awards

Ежегодните модни награди

на Code Fashion TV. Всяка година българската модна телевизия отличава най-добрите в индустрията: дизайнери и брандове в различни категории, коафьори, гримьори, стилисти, фотографи и модели.

Code Fashion Awards са известни със своя тематичен и атрактивен дрес код всяка година, както и с благотворителните и социални каузи, които подкрепя с всяко свое издание.

—Summer Fashion Weekend

Най-мащабното модно събитие

на българското Черноморие. Summer Fashion Weekend се организира съвместно от Code Fashion TV и Dinevi Group, на Марината в Свети Влас.

Всяко издание на събитието събира на един моден подиум български и световни дизайнери и брандове, за да представи най-новите им колекции.

През годините Summer Fashion Weekend си е партнирал с Mercedes-Benz от Silver Star, DS и Vespa, Balmain Paris Hair Couture, Guerlain, Biologique Recherche и много други.

-Календар на събитията

CODE MEDIA EVENTS

CODE MEDIA GROUP организира едни от най-популярните събития от света на модата. В планираните събития са включени редица благотворители инициативи, концерти на световно известни изпълнители, балове, награди и разбира се ежемесечното тайно парти посветено на всеки нов брой на култовото списание Code Life. Разгледайте календара с нашите събития и не се колебайте да се свържете с нас при интерес за участие и партньорство.

Explore
Drag